Концентроване органо-мінеральне добриво з вмістом марганцю, який активізує утворення цукру в цукрових буряках, білків у пшениці, крохмалю і протеїну в кукурудзі, декстрину у картоплі, підвищує вміст вітаміну С і каротину в овочевих культурах.
Марганець життєво необхідний для рослин мікроелемент, який має здатність швидко засвоюватися, переміщуватися по органах та регулювати надходження інших елементів. Марганець впливає на ростові процеси, мікро-біологічну активність, вміст органічної речовини у сільськогосподарських культурах, збільшує стійкість до несприятливих факторів, покращує плодоношення. Найбільш чутливі до нестачі елементу: злакові культури пошкоджуються сірою плямистістю, овочеві – спостерігається плямиста жовтяниця, бобові – насіння утворює чорні, коричневі плями.